Wan's WorldFriday, 22 Jun 2018
Find Us on : RSS/Feed Facebook

You Are Here: Home » » Great Photo’s

Lateral thinking

- 11 December 2013, 08:12

I actually got a few of them right!!!

This puzzle is called Lateral Thinking.
Scroll down slowly and be honest to yourself.

Think like a wizard . . .

man
Q1.    ———
board

Ans. = man overboard

Okay, let’s see if you’ve got the hang of it.

stand
Q2.    ————
i

Ans. = I understand

OK . . .

Got the drift ?

Let’s try a few now and see

how you fare ?

Q3.    /r/e/a/d/i/n/g/

Ans. = reading between the lines

Q4.        r
road
a
d

Ans. = cross road

Not having a good day now, are you ?

Redeem yourself.

Q5.  cycle
cycle
cycle

Ans. = tricycle

Not easy to figure out hey!

0
Q6.      ———
M.D.
Ph.D.

Ans. = two degrees below zero

C’mon give it a little thought! !

knee
Q7.      ————
light

Ans. = neon light

U can prove u r smart by getting this one.

 ground
Q8.                      —————
feet feet feet feet feet feet

Ans. = six feet underground

Oh no, not again ! !

Q9.    he’s X  himself

Ans. = he’s by himself

Now u messing up big time.

Q10.      ecnalg

Ans. = backward glance

Not even close! !

Q11.      death ….. life

Ans. = life after death

Okay last chance ………………

Q12.     THINK

Ans. = think big ! !

And the last one is real fundoo – – –

Q13.   ababaaabbbbaaaabbbbababaabbaaabbbb…

Ans. =  long time no ‘C’

WAN


Most visitors also read :